Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Behandelaar wist mij te raken en diepe gevoelens bloot te leggen waarna de behandeling ook goed aansloeg. Er is steeds met respect en vakkundigheid gehandeld.
Numan
Hi Belinda, Bedankt voor het luisterde oor en gerichte hulp die je hebt aangepast om me weer op me benen te laten staan. Wens je het beste en veel succes
Belinda, je hielp me de 'enge zwarte gaten" te (be)zoeken, bekijken, beoordelen. De meeste hadden zich onnodig belangrijk gemaakt de afgelopen heel veel jaar. Andere plekken had ik nooit eerder goed bekeken, jammer genoeg misschien maar nu wel. En wat een mooie en lollige dingen trof ik daar, handige ook. Je betrokkenheid en aandacht: vanaf de eerste minuut wist ik: Yes! Eindelijk, Er weg, uit. Je hebt alles voor me veranderd met de goede woorden, boeken, technieken, blik, opdrachten maar vooral door te zien wat ik nooit had gezien. En daar gewoon onvoorwaardelijk aan vasthouden steeds een stapje verder. Tot nu. En dat zal in mijn hoofd verder gaan, doodeng maar ik kan het. Belinda dankje voor het helpen opruimen van de ellende en het vormen van een nieuwe solide basis en blik op mezelf. En voor het weghouden van alle lijntjes en andere ellende. Je kundigheid en gewoon hoe lief je bent heeft alles veranderd, nogmaals Dankjewel!
L.
Ik ben heel blij dat ik voor een vrijgevestigde psycholoog in mijn geval Belinda heb gekozen. Er is daardoor altijd een behandelaar betrokken wat heel fijn is voor de voortgang. Ik wil Belinda heel erg bedanken voor de inzichten die ze mij heeft gegeven en voor de momenten dat ik het nodig had me ferm toe sprak. Dit alles op een respectvolle manier. Ik kan mijn therapie succesvol afsluiten.
Leo
Na een veel te lange periode vast te hebben gezeten in traumatische gevoelens en een te laag zelfbeeld, is afgelopen week mijn traject afgerond. Ik ben onder de indruk van de doeltreffende manier waarop Belinda mij heeft bijgestaan en het vertrouwen wat ze mij gaf mijzelf open te stellen. Ik voel me opgelucht en werkelijk als herboren. Nogmaals dank Belinda