Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
41 berichten.
Leo schreef op 8 juni 2018:
Na een veel te lange periode vast te hebben gezeten in traumatische gevoelens en een te laag zelfbeeld, is afgelopen week mijn traject afgerond. Ik ben onder de indruk van de doeltreffende manier waarop Belinda mij heeft bijgestaan en het vertrouwen wat ze mij gaf mijzelf open te stellen. Ik voel me opgelucht en werkelijk als herboren. Nogmaals dank Belinda
Monique schreef op 10 maart 2018:
Uitstekende psychologe! Belinda heeft mij het laatste duwtje gegeven in het verwerken van in oorsprong traumatiserende ervaringen.
Lisette schreef op 30 januari 2018:
Soms zijn dingen in je leven als een rode draad geworden en heb je die voor lief genomen.. Ik ben zeer dankbaar dat ik Belinda heb mogen ontmoeten. Zij heeft mij geleerd, dichterbij jezelf te blijven en dat niet alles perfect kan en hoeft te zijn. Veel gehuild, maar ook zeker gelachen. Belinda, nogmaals dank voor alles, soms hoor ik je nog in mijn hoofd, maar het helpt 😉
schreef op 17 januari 2018:
Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Belinda. Alle oefeningen hebben mij geholpen bij het verhogen van mijn zelfvertrouwen en het verbeteren van mijn zelfbeeld.
Arjan schreef op 4 december 2017:
Beste Belinda, bedankt, groet.