Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Monique
Uitstekende psychologe! Belinda heeft mij het laatste duwtje gegeven in het verwerken van in oorsprong traumatiserende ervaringen.
Lisette
Soms zijn dingen in je leven als een rode draad geworden en heb je die voor lief genomen.. Ik ben zeer dankbaar dat ik Belinda heb mogen ontmoeten. Zij heeft mij geleerd, dichterbij jezelf te blijven en dat niet alles perfect kan en hoeft te zijn. Veel gehuild, maar ook zeker gelachen. Belinda, nogmaals dank voor alles, soms hoor ik je nog in mijn hoofd, maar het helpt 😉
Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Belinda. Alle oefeningen hebben mij geholpen bij het verhogen van mijn zelfvertrouwen en het verbeteren van mijn zelfbeeld.
Arjan
Beste Belinda, bedankt, groet.
Annenieke
Belinda, via deze weg wil ik je nogmaals enorm bedanken voor je hulp en het vertrouwen wat je hebt gegeven om meer in mijzelf te gaan geloven. Ook buiten onze afspraken stond je altijd voor mij klaar met een luisterend oor en adviezen dat heeft mij enorm geholpen.. hoe groot of klein t probleem ook leek dat maakte niet uit je was er om mij te helpen.. nogmaals dank!!