Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
43 berichten.
Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Belinda. Alle oefeningen hebben mij geholpen bij het verhogen van mijn zelfvertrouwen en het verbeteren van mijn zelfbeeld.
Arjan
Beste Belinda, bedankt, groet.
Annenieke
Belinda, via deze weg wil ik je nogmaals enorm bedanken voor je hulp en het vertrouwen wat je hebt gegeven om meer in mijzelf te gaan geloven. Ook buiten onze afspraken stond je altijd voor mij klaar met een luisterend oor en adviezen dat heeft mij enorm geholpen.. hoe groot of klein t probleem ook leek dat maakte niet uit je was er om mij te helpen.. nogmaals dank!!
Jamy
Beste Belinda, Na een paar weken toch even een reactie van mij! Ik wil je enorm bedanken voor de inzet die je heb getoond met betrekking tot mijn behandeling. Ik had geen andere psycholoog gewild, wat jou is gelukt is geen enkele andere psycholoog gelukt. Met Mati en Dushi gaat ook alles goed hahaha, maar even alle gekkigheid opzij, je bent geweldig! Groetjes Jamy
E
Je bent een van de eerste geweest die me streng wist toe te spreken wanneer dat nodig was maar ook begrip voor mijn 'paniek' had. Hierdoor ben ik iets minder streng voor mezelf geworden en heb ik geleerd dat ik 'goed' genoeg ben.