Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
44 berichten.
L.Z.
Belinda heeft er voor gezorgd dat ik anders ben gaan denken waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en in de toekomst. Ik ben je zo ontzettend dankbaar!!!!
Erik
Nadat ik in een burn-out belandde leek het proces van terugkeren uitzichtloos. Ik wist vaak wel wat er mis met me was en dat er ook pijn vanuit het verleden me dwars zat, maar hoe ik dit op zou kunnen lossen was mij een raadsel. Met behulp van Belinda zijn we de pijn bij de wortel aan gaan pakken en door onder andere EMDR heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn leven en vooral oude pijn eindelijk een plek te kunnen geven. Mede dankzij haar behandelingen zit ik in mijn dagelijkse leven veel beter in mijn vel, heb ik mezelf leren waarderen en kan ik nu weer verder werken aan mijn herstel en terugkeer naar mijn werkleven.
Stephan
Er zijn van die issues waar je zelf niet uitkomt. Zelfs na coaching bleef er iets dwarszitten. Belinda heeft mij geholpen duidelijk te krijgen wat dat was รฉn heeft door middel van EMDR die pijnplek kunnen wegnemen. Het is fantastisch dat dit nu - letterlijk - weg is en ik heel anders verder kan met mijn leven. Weer -en meer - mezelf zijn en een trauma kwijt. Dankjewel Belinda voor je professionele, Rotterdamse en inlevende aanpak.
Ilse
Belinda nam mij serieus en heeft mij goed verder geholpen op mijn levenspad. Zij is een invoelende vrouw met ballen. Geen geneuzel maar krachtig en effectief de spijker op de kop.
Sonja M.
Een tijdje geleden liep ik helemaal vast in mijn leven door eerdere gebeurtenissen die nooit (goed) verwerkt waren. Ik zag het niet meer zitten en had constant paniekaanvallen. Belinda heeft mij hier heel goed in begeleid d.m.v. gesprekken en EMDR therapie. Hierdoor heeft ze mij in een korte tijd geleerd om mijzelf te waarderen en alles een plekje te geven. Dankzij Belinda durf ik nu weer in het openbaar vervoer zonder een paniekaanval te krijgen en slaap ik โ€™s nachts weer door zonder te piekeren. Ik heb Belinda leren kennen als een lieve, zorgzame en deskundige vrouw. Ik beveel haar aan iedereen aan die hulp nodig heeft. Ik ben enorm blij dat ik de stap gezet heb en hulp ben gaan zoeken. In eerdere therapieรซn met andere therapeuten/psychologen ben ik constant vast gelopen en heb ik nooit resultaat gehad. Juist om deze reden alleen al wil ik aangeven dat Belinda goed in haar vak is. Heel erg bedankt voor het luisterend oor, de adviezen en je hulp!