Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Lisa
Ik vond bij Belinda een deskundige, betrokken en veilige plek op dwars door alle demonen en trauma's heen te werken. Het gewicht dat van me af is gevallen is niet te beschrijven. Met Belinda durfde ik het aan om houvasten (patronen die m'n zekerheden waren, de opgebouwde muren tussen mezelf en het echte voelen, ook van pijn) los te laten om zo tot een gezonde, vrije basis te komen waarop ik kan bouwen. Kort gezegd: ik leerde me veilig voelen. Ik kan nu leven in liefde en openheid. Ik heb het bij tijden doodeng gevonden, maar er was zoveel vertrouwen om door te zetten, zo'n goede hulp. Ik ben dankbaar dat ik bij Belinda terecht ben gekomen.
L.Z.
Belinda heeft er voor gezorgd dat ik anders ben gaan denken waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en in de toekomst. Ik ben je zo ontzettend dankbaar!!!!
Erik
Nadat ik in een burn-out belandde leek het proces van terugkeren uitzichtloos. Ik wist vaak wel wat er mis met me was en dat er ook pijn vanuit het verleden me dwars zat, maar hoe ik dit op zou kunnen lossen was mij een raadsel. Met behulp van Belinda zijn we de pijn bij de wortel aan gaan pakken en door onder andere EMDR heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn leven en vooral oude pijn eindelijk een plek te kunnen geven. Mede dankzij haar behandelingen zit ik in mijn dagelijkse leven veel beter in mijn vel, heb ik mezelf leren waarderen en kan ik nu weer verder werken aan mijn herstel en terugkeer naar mijn werkleven.
Stephan
Er zijn van die issues waar je zelf niet uitkomt. Zelfs na coaching bleef er iets dwarszitten. Belinda heeft mij geholpen duidelijk te krijgen wat dat was Ên heeft door middel van EMDR die pijnplek kunnen wegnemen. Het is fantastisch dat dit nu - letterlijk - weg is en ik heel anders verder kan met mijn leven. Weer -en meer - mezelf zijn en een trauma kwijt. Dankjewel Belinda voor je professionele, Rotterdamse en inlevende aanpak.
Ilse
Belinda nam mij serieus en heeft mij goed verder geholpen op mijn levenspad. Zij is een invoelende vrouw met ballen. Geen geneuzel maar krachtig en effectief de spijker op de kop.