Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
42 berichten.
M
Hoi Belinda, hartelijk bedankt voor alle steun, hulp en vooral het grote welkomstgevoel wat je mij in dit meest belangrijke jaar van mijn leven hebt gegeven. Dit nieuwe hoofdstuk gaat een prachtig nieuwe begin worden, waarin ik zeker alle handvaten ga gebruiken die jij mij toegereikt hebt. Na alle moeite die je voor mij hebt gedaan stuur ik je nog een klein bedankje. Heel veel succes en hopelijk mag je nog veel mensen helpen!
Jacqueline
Door Belinda kan ik eerder en beter relativeren, gevoelens plaatsen en anders benaderen. Hierdoor heb ik de keus om op een nieuwe manier te kijken naar dingen die onherroepelijk aan het leven verbonden zijn. Ik weet waar het vandaan komt en dat bepaalde reacties geen plaats meer hebben in mijn volwassen leven. Ze heeft me geleerd mijn eigen Mary Poppens te zijn. En dat is best knap. Van haar. En van mij. Ik ben haar dankbaar.
Behandelaar wist mij te raken en diepe gevoelens bloot te leggen waarna de behandeling ook goed aansloeg. Er is steeds met respect en vakkundigheid gehandeld.
Numan
Hi Belinda, Bedankt voor het luisterde oor en gerichte hulp die je hebt aangepast om me weer op me benen te laten staan. Wens je het beste en veel succes
Belinda, je hielp me de 'enge zwarte gaten" te (be)zoeken, bekijken, beoordelen. De meeste hadden zich onnodig belangrijk gemaakt de afgelopen heel veel jaar. Andere plekken had ik nooit eerder goed bekeken, jammer genoeg misschien maar nu wel. En wat een mooie en lollige dingen trof ik daar, handige ook. Je betrokkenheid en aandacht: vanaf de eerste minuut wist ik: Yes! Eindelijk, Er weg, uit. Je hebt alles voor me veranderd met de goede woorden, boeken, technieken, blik, opdrachten maar vooral door te zien wat ik nooit had gezien. En daar gewoon onvoorwaardelijk aan vasthouden steeds een stapje verder. Tot nu. En dat zal in mijn hoofd verder gaan, doodeng maar ik kan het. Belinda dankje voor het helpen opruimen van de ellende en het vormen van een nieuwe solide basis en blik op mezelf. En voor het weghouden van alle lijntjes en andere ellende. Je kundigheid en gewoon hoe lief je bent heeft alles veranderd, nogmaals Dankjewel!