Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
43 berichten.
Renske
Ja, waar moet ik beginnen. Na verschillende therapeuten kwam ik terecht bij Belinda. En ze was ook mijn laatste therapeute, die haar werk zeer goed heeft gedaan. O nee, mag ik niet zeggen. Dan zegt ze, je hebt het helemaal zelf gedaan! Belinda is een warm lief mens waar je jezelf op je gemak voelt en jezelf durft bloot te geven. Ze is streng wanneer het nodig is. Emdr heeft ze goed toegepast. Het was veel huilen maar ook altijd weer met een lach de deur uit. Haar kennis , woorden en emdr hebben voor mij een deur geopend naar een positief leven waar ik enorm van kan genieten. Wat belinda ook siert is ze de tijd voor je neemt, je bent geen nummer en ik ging pas op eigen benen staan wanneer dat ook echt kon. Lieve Belinda, bedankt voor alles wat je hebt gedaan.
M
Hoi Belinda, hartelijk bedankt voor alle steun, hulp en vooral het grote welkomstgevoel wat je mij in dit meest belangrijke jaar van mijn leven hebt gegeven. Dit nieuwe hoofdstuk gaat een prachtig nieuwe begin worden, waarin ik zeker alle handvaten ga gebruiken die jij mij toegereikt hebt. Na alle moeite die je voor mij hebt gedaan stuur ik je nog een klein bedankje. Heel veel succes en hopelijk mag je nog veel mensen helpen!
Jacqueline
Door Belinda kan ik eerder en beter relativeren, gevoelens plaatsen en anders benaderen. Hierdoor heb ik de keus om op een nieuwe manier te kijken naar dingen die onherroepelijk aan het leven verbonden zijn. Ik weet waar het vandaan komt en dat bepaalde reacties geen plaats meer hebben in mijn volwassen leven. Ze heeft me geleerd mijn eigen Mary Poppens te zijn. En dat is best knap. Van haar. En van mij. Ik ben haar dankbaar.
Behandelaar wist mij te raken en diepe gevoelens bloot te leggen waarna de behandeling ook goed aansloeg. Er is steeds met respect en vakkundigheid gehandeld.
Numan
Hi Belinda, Bedankt voor het luisterde oor en gerichte hulp die je hebt aangepast om me weer op me benen te laten staan. Wens je het beste en veel succes