Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Jamy
Beste Belinda, Na een paar weken toch even een reactie van mij! Ik wil je enorm bedanken voor de inzet die je heb getoond met betrekking tot mijn behandeling. Ik had geen andere psycholoog gewild, wat jou is gelukt is geen enkele andere psycholoog gelukt. Met Mati en Dushi gaat ook alles goed hahaha, maar even alle gekkigheid opzij, je bent geweldig! Groetjes Jamy
E
Je bent een van de eerste geweest die me streng wist toe te spreken wanneer dat nodig was maar ook begrip voor mijn 'paniek' had. Hierdoor ben ik iets minder streng voor mezelf geworden en heb ik geleerd dat ik 'goed' genoeg ben.
Miranda
Lieve Belinda, dank je wel voor het openen van mijn ogen met het erkennen dat ik een burnout had en dat het geen schande is. Ook de oefeningen pas ik soms nog toe, alleen herken ik sneller wanneer ik mijn grens overgaat. Ook nee is een atwoord. En ook dank je wel voor emdr....ik geloof weer in mijzelf...ik ben het waard. Veel liefs
Zahra
Bedankt Belinda, voor de hulp die je onze dochter gegeven hebt om van haar extreme hondenangst af te komen. Van complete paniek als ze een hond alleen maar zag naar een tijd dat ze samen met een vriendinnetje hondjes uit de buurt vrolijk uitlaat. Je hebt de bijzondere EMDR-techniek toegepast en haar een leuk werkstukje laten maken over honden. Ik ben enorm trots op de manier waarop ze zich hier doorheen heeft geworsteld en ik ben jou zeer dankbaar voor je geduld, je vertrouwen en natuurlijk jouw deskundigheid! En het diploma prijkt boven haar bed!
Anoniem
Ik kwam bij Belinda voor hulp omdat ik niet gelukkig was met mijn leven. Na een zware periode mijn baan verloren, onverwerkte trauma's en het nieuws dat ik onvruchtbaar was. Ik had een burn-out en wilde niet meer verder in dit leven. Door de gesprekken met Belinda leerde ik te accepteren dat ik een burn-out had en rust nodig had. Streng zijn voor mijzelf moest ik loslaten. Dit was heel moeilijk. Maar door de respectvolle manier van de gesprekken lukte dit. Door middel van EMDR heb ik bepaalde gebeurtenisen een plekje kunnen geven. En tenslotte hebben we gewerkt aan rouwverwerking. Dit was enorm pittig maar Belinda heeft mij de nodige steun gegeven en mij geholpen om weer vertrouwen te krijgen in de toekomst en in mijzelf. Het gene wat ik heb meegekregen is;" Ik ben het waard!" Bedankt Belinda voor je tijd, hulp en de manier waarop je mij geholpen hebt om weer vooruit te kunnen kijken. Ondanks dat sommige pijnen nooit volledig zullen verdwijnen heb ik weer zin om vooruit te kijken en het mooie te zien van het leven. Mijn advies naar anderen die vast komen te zitten. Zoek hulp! En Belinda is een persoon die je deze proffesioneel en menselijk kan geven.