Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
42 berichten.
Zahra
Bedankt Belinda, voor de hulp die je onze dochter gegeven hebt om van haar extreme hondenangst af te komen. Van complete paniek als ze een hond alleen maar zag naar een tijd dat ze samen met een vriendinnetje hondjes uit de buurt vrolijk uitlaat. Je hebt de bijzondere EMDR-techniek toegepast en haar een leuk werkstukje laten maken over honden. Ik ben enorm trots op de manier waarop ze zich hier doorheen heeft geworsteld en ik ben jou zeer dankbaar voor je geduld, je vertrouwen en natuurlijk jouw deskundigheid! En het diploma prijkt boven haar bed!
Anoniem
Ik kwam bij Belinda voor hulp omdat ik niet gelukkig was met mijn leven. Na een zware periode mijn baan verloren, onverwerkte trauma's en het nieuws dat ik onvruchtbaar was. Ik had een burn-out en wilde niet meer verder in dit leven. Door de gesprekken met Belinda leerde ik te accepteren dat ik een burn-out had en rust nodig had. Streng zijn voor mijzelf moest ik loslaten. Dit was heel moeilijk. Maar door de respectvolle manier van de gesprekken lukte dit. Door middel van EMDR heb ik bepaalde gebeurtenisen een plekje kunnen geven. En tenslotte hebben we gewerkt aan rouwverwerking. Dit was enorm pittig maar Belinda heeft mij de nodige steun gegeven en mij geholpen om weer vertrouwen te krijgen in de toekomst en in mijzelf. Het gene wat ik heb meegekregen is;" Ik ben het waard!" Bedankt Belinda voor je tijd, hulp en de manier waarop je mij geholpen hebt om weer vooruit te kunnen kijken. Ondanks dat sommige pijnen nooit volledig zullen verdwijnen heb ik weer zin om vooruit te kijken en het mooie te zien van het leven. Mijn advies naar anderen die vast komen te zitten. Zoek hulp! En Belinda is een persoon die je deze proffesioneel en menselijk kan geven.
Lisa
Ik vond bij Belinda een deskundige, betrokken en veilige plek op dwars door alle demonen en trauma's heen te werken. Het gewicht dat van me af is gevallen is niet te beschrijven. Met Belinda durfde ik het aan om houvasten (patronen die m'n zekerheden waren, de opgebouwde muren tussen mezelf en het echte voelen, ook van pijn) los te laten om zo tot een gezonde, vrije basis te komen waarop ik kan bouwen. Kort gezegd: ik leerde me veilig voelen. Ik kan nu leven in liefde en openheid. Ik heb het bij tijden doodeng gevonden, maar er was zoveel vertrouwen om door te zetten, zo'n goede hulp. Ik ben dankbaar dat ik bij Belinda terecht ben gekomen.
L.Z.
Belinda heeft er voor gezorgd dat ik anders ben gaan denken waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en in de toekomst. Ik ben je zo ontzettend dankbaar!!!!
Erik
Nadat ik in een burn-out belandde leek het proces van terugkeren uitzichtloos. Ik wist vaak wel wat er mis met me was en dat er ook pijn vanuit het verleden me dwars zat, maar hoe ik dit op zou kunnen lossen was mij een raadsel. Met behulp van Belinda zijn we de pijn bij de wortel aan gaan pakken en door onder andere EMDR heb ik nieuwe inzichten gekregen in mijn leven en vooral oude pijn eindelijk een plek te kunnen geven. Mede dankzij haar behandelingen zit ik in mijn dagelijkse leven veel beter in mijn vel, heb ik mezelf leren waarderen en kan ik nu weer verder werken aan mijn herstel en terugkeer naar mijn werkleven.