Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
44 berichten.
Hallo, gisteren heb ik de therapie bij Belinda afgerond. Het was een kort, maar krachtig traject! Alles wat hier beschreven staat, dat klopt. Ik heb op basis van dit gastenboek voor haar gekozen en dat bleek een goede keuze! Ik beveel haar daarom van harte aan. Ze luistert heel goed en ik denk, dat ze daardoor zo goed is geworden. Aanbevolen!
Na mijn 50ste kwam ik er achter dat ik ptss had. Na jaren psychische behandelingen liep ik iedere keer weer vast. Uiteindelijk ben ik weer op zoek gegaan en wilde graag geholpen worden. Ik kreeg via mijn huisarts te horen dat emdr behandeling goed zou zijn voor mij met mijn achtergrond. Ik ben toen op zoek gegaan en heb Belinda gevonden. Dat heeft mij veel goed gedaan. Door emdr heeft mijn trauma een eigen plek gekregen en weet ik er nu beter mee om te gaan. Belinda heeft mij hier stap voor stap door heen geholpen. Ik ben haar dankbaar en kan haar van harte aanbevelen. Belinda is duidelijk, integer, voelt de dingen goed aan en heeft veel geduld.
Ik mag er zijn. Zonder dat ik het door had zat ik in een leven vol schuld en stress. Veel dingen uit het verleden die invloed hadden op mijn dagelijkse leven. Ik had schuldgevoelens voor dingen waar ik niks aan kon doen, ingebakken denkpatronen en het onvermogen om mijn leven enigszins helder te zien. Ik zat in een spiraal. Na het aan mezelf toegegeven te hebben heb ik hulp gezocht bij Belinda. ÉÊn van de beste keuzes van mijn leven. Samen ontdekten we de oorsprong van veel van mijn problemen en loste deze ook op. Ze heeft me geleerd dat ik leef voor mijzelf en niet verantwoordelijk ben voor andermans gevoelens en happiness. Ze heeft me geleerd dat ik me mag uiten tegen anderen en niet bang, hoef te zijn voor hun oordeel omdat dat vaak meer zegt over de ander dan dat het doet over mezelf. Ik hoef geen maskers te dragen om ervoor te zorgen dat iedereen me leuk vind en blijft vinden. Bovenal heeft ze me laten zien dat ik er mag zijn ook al denk ik snel van niet. Vandaag de dag kijk ik weer uit naar het leven. Ik voel dat ik mezelf (en daarbij anderen) niet meer voor de gek hou en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben. Ik ben sterker, ik ben mezelf, ik mag er zijn. Dankjewel Belinda
Ik zag een vriend, die veel problemen had, wekelijks sterker en weer gelukkig worden. Dankzij Belinda, zei hij. Onmiddellijk heb ik gegevens ook opgezocht en heb ik mijn hart bij haar gelucht. Door een ongeluk op mijn werk, kan ik mijn werk niet meer doen. Behalve daarmee te moeten leven, treitert mijn werkgever mij weg. Al na mijn eerste bezoek voelde ik mij zoveel beter! Dankzij Belinda kan ik de problemen het hoofd bieden en weer genieten van mijn vrije tijd. De problemen zijn nog niet voorbij, maar hoe het ook afloopt....ik ben de winnaar!!
C.
Helaas werd mijn jonge dochter ernstig ziek en een zware behandeling met chemokuren volgde. Gelukkig is ze genezen. Vlak daarna zei mijn man na een huwelijk van 23 jaar dat hij wilde scheiden. Ik bleef al die tijd sterk, dat moest ik ook zijn voor mijn kinderen. Een half jaar na de scheiding en na veel huilbuien ging ik naar mijn huisarts omdat ik bijna niet meer kon eten, niet meer kon slapen en afviel. Mijn huisarts constateerde een depressie en stuurde mij naar een psycholoog. Aan die psycholoog had ik helemaal niets. Een lieve collega van mij die wist en zag hoe slecht het met mij ging noemde mij toen de naam van Belinda. En daar ben ik haar nog steeds heel dankbaar voor. Toen ik de eerste keer bij Belinda kwam zei ik tegen haar 'het gaat zo slecht met mij, ik weet mij geen raad meer'. Ze vroeg mij aan een rustige veilige plek te denken en waar die plek was. En dat hielp al voor dat moment. Er volgde toen cognitieve therapie bij haar en het leek iets beter te gaan maar nog niet genoeg en Belinda merkte dat en raadde mij aan naast de cognitieve therapie aan antidepressiva te denken voor nog meer ondersteuning. Samen met Belinda en de antidepressiva ben ik uit de depressie gekomen. Wat dat voor een verschrikkelijk zwaar gat is, een zware depressie, begrijp je pas als je zelf er in hebt gezeten en Belinda begrijpt het als geen ander, zij leefde zo met mij mee, maar zij bleef professioneel en met haar kennis, haar ervaring en haar grote hart was ze er altijd wanneer ik haar nodig had. Ik heb de behandeling een tijdje geleden bij haar afgerond. Gelukkig gaat het nu beter met mij en er zijn andere mensen die haar nu veel harder nodig hebben dan ik. Ik hoop van harte dat die mensen ook de weg naar haar weten te vinden en dat zij ook zoveel aan haar deskundige hulp zullen hebben als ik.