Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Amy
Belinda kwam in eerste instantie bij ons thuis vanuit de orto-pedagogische hoek. Ze heeft mijn man en mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in de zorg voor onze dochter na een wat moeilijke start. Hierna ben ik zelf in behandeling gegaan bij Belinda, deels voor een postnatale depressie, deels voor een burnout. Belinda heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze is ongelofelijk aardig, begripvol, stelt de juiste vragen en kan zich goed inleven. Ze heeft verschillende methodes toegepast om mij bepaalde inzichten te geven in mijn gedrag en gedachten. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en kan nu veel beter handelen in voor mij lastige situaties. Als ik vergelijk hoe mijn leven nu is ten opzichte van een jaar geleden ben ik ongelofelijk blij dat ik dit traject heb doorlopen!
Hallo, gisteren heb ik de therapie bij Belinda afgerond. Het was een kort, maar krachtig traject! Alles wat hier beschreven staat, dat klopt. Ik heb op basis van dit gastenboek voor haar gekozen en dat bleek een goede keuze! Ik beveel haar daarom van harte aan. Ze luistert heel goed en ik denk, dat ze daardoor zo goed is geworden. Aanbevolen!
Na mijn 50ste kwam ik er achter dat ik ptss had. Na jaren psychische behandelingen liep ik iedere keer weer vast. Uiteindelijk ben ik weer op zoek gegaan en wilde graag geholpen worden. Ik kreeg via mijn huisarts te horen dat emdr behandeling goed zou zijn voor mij met mijn achtergrond. Ik ben toen op zoek gegaan en heb Belinda gevonden. Dat heeft mij veel goed gedaan. Door emdr heeft mijn trauma een eigen plek gekregen en weet ik er nu beter mee om te gaan. Belinda heeft mij hier stap voor stap door heen geholpen. Ik ben haar dankbaar en kan haar van harte aanbevelen. Belinda is duidelijk, integer, voelt de dingen goed aan en heeft veel geduld.
Ik mag er zijn. Zonder dat ik het door had zat ik in een leven vol schuld en stress. Veel dingen uit het verleden die invloed hadden op mijn dagelijkse leven. Ik had schuldgevoelens voor dingen waar ik niks aan kon doen, ingebakken denkpatronen en het onvermogen om mijn leven enigszins helder te zien. Ik zat in een spiraal. Na het aan mezelf toegegeven te hebben heb ik hulp gezocht bij Belinda. ÉÊn van de beste keuzes van mijn leven. Samen ontdekten we de oorsprong van veel van mijn problemen en loste deze ook op. Ze heeft me geleerd dat ik leef voor mijzelf en niet verantwoordelijk ben voor andermans gevoelens en happiness. Ze heeft me geleerd dat ik me mag uiten tegen anderen en niet bang, hoef te zijn voor hun oordeel omdat dat vaak meer zegt over de ander dan dat het doet over mezelf. Ik hoef geen maskers te dragen om ervoor te zorgen dat iedereen me leuk vind en blijft vinden. Bovenal heeft ze me laten zien dat ik er mag zijn ook al denk ik snel van niet. Vandaag de dag kijk ik weer uit naar het leven. Ik voel dat ik mezelf (en daarbij anderen) niet meer voor de gek hou en dat ik mezelf accepteer zoals ik ben. Ik ben sterker, ik ben mezelf, ik mag er zijn. Dankjewel Belinda
Ik zag een vriend, die veel problemen had, wekelijks sterker en weer gelukkig worden. Dankzij Belinda, zei hij. Onmiddellijk heb ik gegevens ook opgezocht en heb ik mijn hart bij haar gelucht. Door een ongeluk op mijn werk, kan ik mijn werk niet meer doen. Behalve daarmee te moeten leven, treitert mijn werkgever mij weg. Al na mijn eerste bezoek voelde ik mij zoveel beter! Dankzij Belinda kan ik de problemen het hoofd bieden en weer genieten van mijn vrije tijd. De problemen zijn nog niet voorbij, maar hoe het ook afloopt....ik ben de winnaar!!