Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
42 berichten.
2xH2O
Na een virusinfectie en lichamelijke uitputting was ik mentaal ook wat vastgelopen. Zodoende terecht gekomen bij Belinda. Zoals hieronder ook al iemand schrijft is haar kracht dat ze van nature een fijn mens is. Met een psycholoog is de klik heel belangrijk! Ik haat de ubercommerciele praktijken met strakke tijdschema's en overvolle agenda's. Belinda geeft je een rustig gevoel, neemt de tijd voor je en is oprecht geinteresseerd. Daar kan menig concollega een hoop van leren! Belinda, hartstikke bedankt voor alles!!
D.
Na 3 andere therapeuten ben ik nu echt goed op weg. Dank zij jou, maar ik hoor je al zeggen, niks ervan dit heb je zelf voor elkaar gekregen!Ik heb me prettig en veilig bij je gevoeld, Af en toe was je streng maar....wat had ik dat nodig om hier te komen