Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
41 berichten.
Marion schreef op 30 augustus 2015:
Heel veel dank aan Belinda. Ze hielp me toen ik geen baas meer was over “mijn demonen”. Dat deed ze op een heel vriendelijke, begripvolle maar ook doortastende manier. De gesprekken en de EMDR-therapie waren soms heftig, maar met haar ervaring leidde ze me er met succes doorheen. Sneller dan ik verwacht had heb ik mijn leven nu weer in eigen hand en zo is het goed. Het zal niet altijd meevallen maar Belinda heeft me voldoende handvatten aangegeven om verder te kunnen. Ik ga onze gesprekken missen, die waren –ondanks de vaak emotionele lading- altijd fijn, da’s een kunst die Belinda beheerst. Nogmaals dank!
H. schreef op 20 augustus 2015:
Toen ik voor het eerst bij Belinda kwam, zat ik opgesloten in mijn eigen wereld, ik had geen vertrouwen in mezelf meer maar ook niet in anderen. Haar geduld, oprechtheid, empathie en onvoorwaardelijke positieve belangstelling zorgden ervoor dat ik me langzaam aan veilig en geaccepteerd voelde. Toen konden we samen echt aan de slag. Belinda liet mij mijn eigen stappen nemen, steeds met een passende combinatie van empathie en afstand, doorvragend met respect voor mijn grenzen, confronterend waar nodig en gelukkig met veel humor. Nu kies ik oplossingen die werken, heb ik ontdekt wat mij maakt wie ik ben en geniet ik weer van het leven.
jennifer schreef op 9 juli 2015:
beste belinda, ik heb aan uw gesprekken heel veel gehad. ik zit nu een stuk beter in me vel. jammer dat ik helaas niet mijn opleiding kan afmaken. maar ik ga een cursus doen, met hetzelfde doel. en dankzij uw gesprekken weet ik dat ik het aan kan. nogmaals heel erg bedankt. groetjes jennifer
Ilona schreef op 20 juni 2015:
Eigenlijk woorden tekort hoe fijn ik het bij Belinda heb gehad. In mijn zwartste periode had ik juist iemand nodig die flexibel werkte en dat alleen al was een enorm pluspunt. Langzaam aan, mede dankzij Belinda en haar therapie, ben ik weer mezelf, daar waar ik lang heb gedacht dat nooit meer te zijn......Ik was sceptisch betreffende EMDR maar ben helemaal om!
2xH2O schreef op 16 juni 2015:
Na een virusinfectie en lichamelijke uitputting was ik mentaal ook wat vastgelopen. Zodoende terecht gekomen bij Belinda. Zoals hieronder ook al iemand schrijft is haar kracht dat ze van nature een fijn mens is. Met een psycholoog is de klik heel belangrijk! Ik haat de ubercommerciele praktijken met strakke tijdschema's en overvolle agenda's. Belinda geeft je een rustig gevoel, neemt de tijd voor je en is oprecht geinteresseerd. Daar kan menig concollega een hoop van leren! Belinda, hartstikke bedankt voor alles!!