Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
C.
Helaas werd mijn jonge dochter ernstig ziek en een zware behandeling met chemokuren volgde. Gelukkig is ze genezen. Vlak daarna zei mijn man na een huwelijk van 23 jaar dat hij wilde scheiden. Ik bleef al die tijd sterk, dat moest ik ook zijn voor mijn kinderen. Een half jaar na de scheiding en na veel huilbuien ging ik naar mijn huisarts omdat ik bijna niet meer kon eten, niet meer kon slapen en afviel. Mijn huisarts constateerde een depressie en stuurde mij naar een psycholoog. Aan die psycholoog had ik helemaal niets. Een lieve collega van mij die wist en zag hoe slecht het met mij ging noemde mij toen de naam van Belinda. En daar ben ik haar nog steeds heel dankbaar voor. Toen ik de eerste keer bij Belinda kwam zei ik tegen haar 'het gaat zo slecht met mij, ik weet mij geen raad meer'. Ze vroeg mij aan een rustige veilige plek te denken en waar die plek was. En dat hielp al voor dat moment. Er volgde toen cognitieve therapie bij haar en het leek iets beter te gaan maar nog niet genoeg en Belinda merkte dat en raadde mij aan naast de cognitieve therapie aan antidepressiva te denken voor nog meer ondersteuning. Samen met Belinda en de antidepressiva ben ik uit de depressie gekomen. Wat dat voor een verschrikkelijk zwaar gat is, een zware depressie, begrijp je pas als je zelf er in hebt gezeten en Belinda begrijpt het als geen ander, zij leefde zo met mij mee, maar zij bleef professioneel en met haar kennis, haar ervaring en haar grote hart was ze er altijd wanneer ik haar nodig had. Ik heb de behandeling een tijdje geleden bij haar afgerond. Gelukkig gaat het nu beter met mij en er zijn andere mensen die haar nu veel harder nodig hebben dan ik. Ik hoop van harte dat die mensen ook de weg naar haar weten te vinden en dat zij ook zoveel aan haar deskundige hulp zullen hebben als ik.
O.
Een jaar geleden kwam ik, dankzij รฉรฉn van mijn lieve vriendinnen, bij Belinda. Na zes jaar vergeefs zwanger proberen te worden voelde ik dat ik de grip op mijn leven begon te verliezen Met nog drie bevruchte eicellen in de vriezer en mogelijk nog drie pogingen voor de boeg was het tijd om mijn angsten onder ogen te zien. Wat als het niet lukt? Draai ik dan door? Iedere stap van het IVF traject heeft ze mij begeleid. Steeds weer met alle geduld en begrip voor mijn persoonlijke situatie toch weer een stukje verder komen. Helaas is mijn diepste wens niet in vervulling gegaan. Ik mag geen moeder worden. Mijn grootste angst om ongewild kinderloos door het leven te gaan kan ik nu aan. Het is verdrietig maar ik ben niet doorgedraaid. Met zelfvertrouwen zie ik mijn toekomst tegemoet. Met heel veel respect, vertrouwen en diepgang heeft zij mijn angsten af kunnen pellen en mij laten zien wat echt is en wat er in mijn hoofd zat. Belinda is integer, persoonlijk, betrokken en geduldig. Een ieder die behoefte heeft aan oprechte en persoonlijke begeleiding nodig ik van harte uit om een afspraak met haar te maken.
Ongelofelijk! Na 10 jaar psychologen te hebben bezocht ben ik door Belinda van mijn probleem afgeholpen binnen 2 maanden! Na het eerste gesprek voelde het al zo goed, deze vrouw die snapt mij gewoon...hoe kan dat?!. Altijd het gevoel te hebben gehad dat niemand je begrijpt en bijna het idee krijgen dat je chronisch ziek wordt. Maar Belinda maakt je rustig, laat je voelen dat je niet de enige bent en dat het echt allemaal goed komt. Ze verbreed je zicht op de wereld vanuit andere perspectieven. Ik geloofde niet in EMDR, maar dit was zo'n heftige oefening dat het bijna hypnose leek, daarna voelde ik mij altijd zo leef, zo moe, maar zo voldaan. Belinda's kracht is haar rust, haar eindeloze interesse in mensen en de empathie die ze toont tijdens onze sessies. Ze laat je geaccepteerd voelen, je bent goed zoals je bent, heel bijzonder! Eerlijk gezegd...in de afgelopen 10 jaar is zij de enige die mij echt begreep en heeft kunnen helpen, heb zoveel van haar geleerd. Ik heb zoveel therapeuten gehad, maar zij springt er echt uit! Als zij er niet was, was ik nooooit zo ver gekomen als dat ik nu ben. Voel mij sterker dan ooit, met behulp van haar Schematherapie en EMDR heb ik mij geaccepteerd zoals ik ben. Dankje Belinda voor alles!
Mijn dochter van 10 durfde niet meer ergens te logeren. Tegelijkertijd wilde ze wel graag mee op werkweek en verschillende sportkampen. Daarom hebben we Belinda om hulp gevraagd. Al aan het begin van de eerste sessie was ik (als moeder) overtuigd dat we bij de juiste persoon terecht gekomen waren. Belinda is lief, begripvol en positief en tegelijkertijd kundig, duidelijk en strenger als dat nodig is. Ze heeft mijn dochter binnen drie sessies zoveel geleerd dat ze geloofde dat ze het kon en ze heeft het ook gedaan. Deels met behulp van EMDR, maar deels ook gewoon de ervaring en kennis van Belinda in het algemeen heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter zich nu sterk genoeg voelt en het idee heeft dat ze haar angst kan controleren. Daarnaast heb ik als moeder tijdens de sessies ook dingen opgepikt en meegekregen waardoor ik mijn dochter kon helpen sterker te zijn wanneer dat nodig is. Kortom: goed resultaat in korte tijd.
Heel veel dank aan Belinda. Ze hielp me toen ik geen baas meer was over โ€œmijn demonenโ€. Dat deed ze op een heel vriendelijke, begripvolle maar ook doortastende manier. De gesprekken en de EMDR-therapie waren soms heftig, maar met haar ervaring leidde ze me er met succes doorheen. Sneller dan ik verwacht had heb ik mijn leven nu weer in eigen hand en zo is het goed. Het zal niet altijd meevallen maar Belinda heeft me voldoende handvatten aangegeven om verder te kunnen. Ik ga onze gesprekken missen, die waren โ€“ondanks de vaak emotionele lading- altijd fijn, daโ€™s een kunst die Belinda beheerst. Nogmaals dank!