Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
44 berichten.
Hans Hoogendijk
Na het oplopen van een trauma ben ik op aanwijzing van slachtofferhulp in contact gekomen met Belinda. Door haar vriendelijke maar zeer professionele aanpak sta ik weer volop in het leven met een positieve blik naar de toekomst. Geduldigd wist ze me in te laten zien dat het hebben van lastige emoties een verwerkingspatroon is van het opgelopen trauma. Niets om je voor te schamen. Daarnaast heeft ze wat lastige karaktereigenschappen doorgelopen en aanwijzingen gegeven die zeer goed van pas komen in het dagelijkse functioneren. Bedankt voor je hulp.
Belinda is professioneel/deskundig รฉn warm. Zonder oordeel biedt ze een luisterend oor & concrete therapie om verder te komen. Dat is ook gelukt en ik heb genoeg handvatten om komende periode zelf verder mee aan de slag te gaan! Met warme aanbeveling dus...
Esther
Het voelt alsof ik "nieuwe" hersens heb. Ik heb weer ruimte in mijn hoofd en het allerbelangrijkst, ik slaap weer. In een paar zeer intensieve maanden voel ik me een nieuw mens. Dit heb ik echt te danken aan mezelf openstellen voor de (EMDR) therapie van Belinda. Ik heb haar ervaren als zeer professioneel en daar bedoel ik mee dat ze met haar volledige aandacht bij mijn proces was tijdens de sessies. Ze is een krachtige, duidelijke en begripvolle therapeut. Door haar heb ik mijn problemen onder ogen durven zien en stukje bij beetje is mijn gedrag veranderd waardoor ik de wereld nu totaal anders ervaar. Wat een mooi vak heb je Belinda dat je dit mij de rest van mijn leven mee mag geven. Bedankt!
Grazi
Ik liep vast in mijn leven. Ik voelde mij minderwaardig. Ik kon niet slapen, had nachtmerries. Ook moest ik een aantal dingen overwinnen. Belinda heeft mij stap voor stap begeleid. Ze heeft mij in korte tijd, door verschillende soorten therapieรซn, doen laten inzien dat ik wel degelijk belangrijk ben en er mag zijn. Dankzij haar geniet ik weer van het leven en heb ik goede handvaten gekregen om mee verder te gaan. Belinda is een oprecht meelevend, sprankelende vrouw. Goed in haar vak. Ze is praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ik beveel haar aan iedereen, die het nodig heeft, aan.
Amy
Belinda kwam in eerste instantie bij ons thuis vanuit de orto-pedagogische hoek. Ze heeft mijn man en mij geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in de zorg voor onze dochter na een wat moeilijke start. Hierna ben ik zelf in behandeling gegaan bij Belinda, deels voor een postnatale depressie, deels voor een burnout. Belinda heeft mij ontzettend goed geholpen. Ze is ongelofelijk aardig, begripvol, stelt de juiste vragen en kan zich goed inleven. Ze heeft verschillende methodes toegepast om mij bepaalde inzichten te geven in mijn gedrag en gedachten. Ik heb nu meer zelfvertrouwen en kan nu veel beter handelen in voor mij lastige situaties. Als ik vergelijk hoe mijn leven nu is ten opzichte van een jaar geleden ben ik ongelofelijk blij dat ik dit traject heb doorlopen!