Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek (dit mag ook anoniem).

 
 
 
 
Dank voor uw beoordeling. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren. Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
45 berichten.
Sonja M.
Een tijdje geleden liep ik helemaal vast in mijn leven door eerdere gebeurtenissen die nooit (goed) verwerkt waren. Ik zag het niet meer zitten en had constant paniekaanvallen. Belinda heeft mij hier heel goed in begeleid d.m.v. gesprekken en EMDR therapie. Hierdoor heeft ze mij in een korte tijd geleerd om mijzelf te waarderen en alles een plekje te geven. Dankzij Belinda durf ik nu weer in het openbaar vervoer zonder een paniekaanval te krijgen en slaap ik โ€™s nachts weer door zonder te piekeren. Ik heb Belinda leren kennen als een lieve, zorgzame en deskundige vrouw. Ik beveel haar aan iedereen aan die hulp nodig heeft. Ik ben enorm blij dat ik de stap gezet heb en hulp ben gaan zoeken. In eerdere therapieรซn met andere therapeuten/psychologen ben ik constant vast gelopen en heb ik nooit resultaat gehad. Juist om deze reden alleen al wil ik aangeven dat Belinda goed in haar vak is. Heel erg bedankt voor het luisterend oor, de adviezen en je hulp!
Hans Hoogendijk
Na het oplopen van een trauma ben ik op aanwijzing van slachtofferhulp in contact gekomen met Belinda. Door haar vriendelijke maar zeer professionele aanpak sta ik weer volop in het leven met een positieve blik naar de toekomst. Geduldigd wist ze me in te laten zien dat het hebben van lastige emoties een verwerkingspatroon is van het opgelopen trauma. Niets om je voor te schamen. Daarnaast heeft ze wat lastige karaktereigenschappen doorgelopen en aanwijzingen gegeven die zeer goed van pas komen in het dagelijkse functioneren. Bedankt voor je hulp.
Belinda is professioneel/deskundig รฉn warm. Zonder oordeel biedt ze een luisterend oor & concrete therapie om verder te komen. Dat is ook gelukt en ik heb genoeg handvatten om komende periode zelf verder mee aan de slag te gaan! Met warme aanbeveling dus...
Esther
Het voelt alsof ik "nieuwe" hersens heb. Ik heb weer ruimte in mijn hoofd en het allerbelangrijkst, ik slaap weer. In een paar zeer intensieve maanden voel ik me een nieuw mens. Dit heb ik echt te danken aan mezelf openstellen voor de (EMDR) therapie van Belinda. Ik heb haar ervaren als zeer professioneel en daar bedoel ik mee dat ze met haar volledige aandacht bij mijn proces was tijdens de sessies. Ze is een krachtige, duidelijke en begripvolle therapeut. Door haar heb ik mijn problemen onder ogen durven zien en stukje bij beetje is mijn gedrag veranderd waardoor ik de wereld nu totaal anders ervaar. Wat een mooi vak heb je Belinda dat je dit mij de rest van mijn leven mee mag geven. Bedankt!
Grazi
Ik liep vast in mijn leven. Ik voelde mij minderwaardig. Ik kon niet slapen, had nachtmerries. Ook moest ik een aantal dingen overwinnen. Belinda heeft mij stap voor stap begeleid. Ze heeft mij in korte tijd, door verschillende soorten therapieรซn, doen laten inzien dat ik wel degelijk belangrijk ben en er mag zijn. Dankzij haar geniet ik weer van het leven en heb ik goede handvaten gekregen om mee verder te gaan. Belinda is een oprecht meelevend, sprankelende vrouw. Goed in haar vak. Ze is praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Ik beveel haar aan iedereen, die het nodig heeft, aan.